Home
Home » Entertainment » Logjika Shqip
Logjika Shqip Apk

Logjika Shqip 2.0 APKs

  • Version: 2.0
  • File size: 5.73MB
  • Requires: Android 4.4+
  • Package Name: io.kodular.aldogogollari.logjika
  • Developer: Arberesh
  • Updated: November 11, 2021
  • Price: Free
  • Rate 4.80 stars – based on 200 reviews
The description of Logjika Shqip

Here we provide Logjika Shqip 2.0 APKs file for Android 4.0+ and above. Logjika Shqip app is listed in the Entertainment category of the app store. This is the latest and greatest version of Logjika Shqip (io.kodular.aldogogollari.logjika). It's easy to download and install to your mobile phone. Download the app using your favorite browser and click install to install it, don't forget to allow installation of apps from unknown sources. We provide direct download links with high download speed. Please note that we only share the original, free and pure apk installer for YouTube APK 17.33.42 without any modification.

All apps and games here are for home or personal use only. If any apk download violates your copyright please contact us. Logjika Shqip is the property and trademark of the developer Arberesh. You can visit Arberesh website to know more about the company/developer who developed this app.

All versions of this app apk are available with us: 2.0, 1.0. You can also download Logjika Shqip apk and run it using popular android emulators.

Shtoni inteligjencën tuaj përditë!
Mijëra fakte interesante, lojra inteligjente, teste psikologjike dhe kuize logjike.
Me krenari Shqip për të gjithë Shqiptarët e Kosovës, Maqedonisë, Malit të Zi dhe natyrisht Shqipërisë.

Trainoni trurin për Memorje, Vëmendje dhe më shumë. Aplikacioni përshtatet me performancën tuaj. Bëni përditë testet të cilat ju ofrojnë pyetje të reja që mbulojnë mangësitë e njohurive tuaja. Ky test mban në alertë dhe përmirëson sistemin tuaj konjitiv.

SHKENCA PAS KETIJ APLIKACIONI TE 1FAKT

Ky është një aplikacion me njohuri të përgjithshme i cili është krijuar nga psikologët e studios "One Heart" në bashkëpunim me sitin Shqiptar më popullor përsa i përket testeve psikologjike dhe kuizeve logjike 1FAKT.al

Ky aplikacioni bazohet në ushtrimet konjitive dhe neuropsikologjike. Aplikacioni vë në provë inteligjencën tuaj të përgjithshme me pyetje specifike nga fushat më të rëndësishme të jetës si Matematika, Gjeografia, Artet, Sporti, Politika, historia etj.

Aplikacioni përban me mijëra pyetje të cilat do bëjnë të mundur jo vetëm të masni kapacitetin e trurit tuaj por edhe ta zgjeroni atë me njohuri të reja.

Specifikime:
• Aplikacion ekskluzivisht Shqip
• Përfshin pyetje inteligjente nga kulturat dhe historitë e të gjitha trevave Shqipfolëse.
• Pyetje të formuluara nga profesionistë seriozë të fushës së psikologjisë dhe lojërave trajnuese të mendjes.
• Sasi e konsiderueshme pyetjesh me variacion të madh të fushave të veprimit.
• Pamja e aplikacionit është shumë e thjeshtë dhe ai është tëpër i lehtë për tu përdorur me shumë shkallë vështirësie për pyetjet.