Home
Home » Shopping » Akciós újság és ajánlatok
Akciós újság és ajánlatok Apk

Akciós újság és ajánlatok 2.1.1 APKs

  • Version: 2.1.1
  • File size: 11.17MB
  • Requires: Android 4.0+
  • Package Name: hu.ajanlatok.app
  • Developer: Kingbee
  • Updated: November 24, 2022
  • Price: Free
  • Rate 4.50 stars – based on 10 reviews
What's new

Alkalmazásunk, az „Ajanlatok.hu, Magyarország akciós újság és ajánlatok kínálata" teljes átalakításon ment keresztül, szuper újításokkal, például: kiváló minőségű akciós újság és ajánlatok, bevásárlólisták, egyszerűen kezelhető ’kedvencek' oldal, és fejlesztett keresőfunkció! Ha ötleteid vannak, hogyan fejlődjünk, szívesen meghallgatunk az [email protected] címen.

The description of Akciós újság és ajánlatok

Here we provide Akciós újság és ajánlatok 2.1.1 APKs file for Android 4.0+ and above. Akciós újság és ajánlatok app is listed in the Shopping category of the app store. This is the latest and greatest version of Akciós újság és ajánlatok (hu.ajanlatok.app). It's easy to download and install to your mobile phone. Download the app using your favorite browser and click install to install it, don't forget to allow installation of apps from unknown sources. We provide direct download links with high download speed. Please note that we only share the original, free and pure apk installer for YouTube APK 17.33.42 without any modification.

All apps and games here are for home or personal use only. If any apk download violates your copyright please contact us. Akciós újság és ajánlatok is the property and trademark of the developer Kingbee. You can visit Kingbee website to know more about the company/developer who developed this app.

All versions of this app apk are available with us: 2.1.1. You can also download Akciós újság és ajánlatok apk and run it using popular android emulators.

Ajanlatok.hu alkalmazásunk által megtekintheted az összes jelenlegi akciós újság ajánlatát a Magyarországon található kisebb és nagyobb üzletláncokból is. Az Ajanlatok.hu segítségével nem csak az élelmiszerboltok és szupermarketek, hanem elektronikai üzletek, divatüzletek, áruházak, játékboltok, gyógyszertárak, és még sok más üzlet ajánlatát is megtalálod. Mindemellett a legtöbb helyi üzletet is feltüntettük! A szív ikonra kattintva a kedvenc üzleteidet is elmentheted, hogy mindig elsőként értesülhess az akciók megjelenéséről, amelyek kedvenc üzleteidben érhetők el, mindazonáltal praktikus gyűjteményt állíthatsz össze a legjobb akciós újságok kínálatából.

Érdekel egy akció egy kifejezett termékre vonatkozóan? Ezeket egyszerűen megtalálhatod az alkalmazásunk menüpontjai között. Ezáltal áttekintheted, hogy az akciós újság mely részében találhatod meg az adott terméket, milyen áron, valamint hogy meddig érvényes még az akció. Általában egy terméket kiválaszthatsz egy kattintással az akciós újság lapjairól, amelyet követően a webáruházból meg is rendelheted azt. Emellett természetesen el is mentheted a legjobb akciók kínálatát a mentés funkciónk használatával, amelyet a kereső legalján találsz. Ezt követően ezeket könnyedén visszanézheted a későbbiekben, valamint összehasonlíthatod őket más akciók által kínált termékekkel.

Miért válaszd az Ajanlatok.hu alkalmazást
- Ez a legnagyobb akciós újság ajánlatok alkalmazása Magyarországon, minden heti újság bemutatásával!
- A LEGJOBB online szórólapok alkalmazása telefonra vagy tabletre
- Mindig a legfrissebb heti akciók, legelsőként közzétéve
- Országos és regionális ajánlatok egyben
- Új akciós újságok, népszerű ajánlatok, akció tippek és hamarosan lejáró akciók is megtekinthetők
- Szórólapok kategóriák vagy üzlet szerinti megtekintése, vagy tematika kiválasztása alapján
- Minden kedvenc akció megtekintése együtt, átláthatóan
- További akciók megtekintése reklámújság, szórólap, katalógus és heti újság formájában
- Elmentheted kedvenc ajánlatainkat, ezáltal létrehozhatod saját bevásárlólistád
- Elérheted a közeledben lévő, MOST nyitva tartó üzletek helyzetét.


Kiemelt üzletek:
1 ALDI akciós újság és ajánlatok
2 Auchan akciós újság és ajánlatok
3 Bauhaus akciós újság és ajánlatok
4 Coop akciós újság és ajánlatok
5 JYSK akciós újság és ajánlatok
6 LIDL akciós újság és ajánlatok
7 Media Markt akciós újság és ajánlatok
8 Müller akciós újság és ajánlatok
9 Penny Market akciós újság és ajánlatok
10 Pepco akciós újság és ajánlatokJavaslatok:
- Black Friday: Több üzlet is rendelkezik kiemelkedő Black Friday akciókkal, és szórólapok, különleges Black Friday ajánlatok jelennek meg kedvező karácsonyi kínálattal. Legfőképp Black Friday napokon számtalan extra szórólap jelenik meg, mind az Auchan Black Friday reklámújság, Pepco szórólapok, és ALDI heti újság.
- Karácsony: Karácsony kategóriánkban az összes, ilyenkor akciókat megjelentető üzletet attekintheted, amelyekben speciális Karácsony ajánlatok elérhetők, vagy Karácsony szórólap és katalógus jelenik meg. Ilyen lehet például a szupermarketek Karácsony reklámújság kiadása, tele Karácsony ünnepéhez fűződő receptekkel, vagy a barkácsáruházak és kerti üzletek Karácsony kellékei.

Mivel függetlenek vagyunk, Nálunk minden akciós újság megtalálható országosan vagy helyi távlatban, bármiféle korlátozás nélkül. Motivált csapatunk napi szinten online elérhető, hogy legelsőként jeleníthessük meg a legfrissebb akciós újság kínálatát számodra. Mivel egyetlen papíralapú akciós újság sem jelenik meg általunk, így a környezetért is teszünk! Ez nem csak a környezetnek, de számodra is előnyt jelent.

Segítesz a fejlődésünkben? Küldd el nekünk megjegyzéseid, javaslataid, és kérdéseid ide: [email protected] Természetesen visszajelzésed is örömmel vesszük!